Stickning i Nice

image

Drar till Nice idag för att umgås med pappa m fl som lånar lägenhet där. Givetvis måste jag ha med något hantverk. Det funkar dock som med böcker; man kan inte ta med en för tjock och tung (är borta några dagar bara), en man bara har några sidor kvar på, en som kräver total koncentration eller lexikon o s v. Dessutom vill man inte ha för många böcker påbörjade. Som sagt,  samma problem med stickning och dylikt.

Jag har ett gäng oavslutat,  som bara kräver ett par timmar ifred, och många projekt i skallen där jag väntar på försenad leverans av garn eller annat. Plus alla skoluppgifter, de blir för krångliga att ta med. Vill heller inte påbörja för stort projekt då jag kan behöva släppa det helt i flera månader sen.

Igår ramlade jag på en liten halsduk/krage i två färger, som jag verkligen behöver öva på. Nödköpte två nystan och en rundsticka (var osäker på vad jag har hemma och det var sista chansen att handla). Nu oroar jag mig i stället för att bli klar för snabbt …

Nu måste jag packa klart. Jag har slängt ned en stor mängd kläder då jag inte hunnit planera alls och hoppas det inte blir som i Budapest då ingenting passade ihop.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s