Terminsstart

Så var det äntligen dags för kurshelg på HV Skola igen. När jag kikar ut blir jag inte så sugen på att promenera dit men jag gör ett försök. Den här gången ska vi pyssla med tvåändsstickning. Det är bra att kunna men jag tror inte det blir min nya passion. Jag gillar visserligen sånt som är pilligt och tålamodskrävande men samtidigt lämpar det sig inte för mina favoritprojekt koftor.

Vi har hemuppgifter att ta med oss tills idag. Den ena gjorde jag klart redan i oktober och har sen dess hunnit förlägga den, så jag gjorde en ny igår kväll.

image

Man skulle blanda två olika material i ett färgmönster. Jag valde att testa ett som är på en jacka jag hoppas sticka någon dag och tvåtrådigt ullgarn samt dubbel tråd mohair. Resultatet är som mohair i mindre dos jämnt över båda garnerna. Jag gillar det mycket men kommer inte ge mig på något större med dubbel mohair.

Uppgift två får ett eget inlägg senare idag, dels för att jag vill fota i dagsljus och dels för att jag vill förklara varför jag inte gillar den.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s