Bunkring på Ekens Garn

Garn till bomullskofta

Mandarin Medi till bomullskofta

Bloggning har tyvärr inte kunnat prioriteras senaste veckan så här kommer mitt påskinlägg …

Jag var orolig för att hamna utan stickning över påskhelgen då jag hade brist på garn till koftan jag egentligen fokuserar på och inväntade kompletterande leverans. Precis innan påsk fick dock Ekens Garn in det bomullsgarn jag tänkt för Dorchester. Givetvis blev det en tur dit. Förutom att jag ville säkra påskstickningen har jag inte varit där på ett tag så jag tog mig en motionspromenad dit. Jag gillar butiken och personalen och de har fina garner bl a från Sandnes men då det varken ligger nära hem eller jobb hinner jag sällan dit när de har öppet.

Eftersom jag är galen i färger blev jag mycket sugen på Lanett Babyull från Sandnes. Ekens har 36 av de 39 färger garnet finns i. Att det dessutom är 4 ply gör inte saken sämre. Jag kommer definitivt testa det i höst, om inte förr.

Ekens har rättat mig, de har 39 av 36 färger, då de har kvar några utgångna 🙂

lanett

Ett annat av Sandnes garner som jag vill prova är Mini Duett i ull/bomull. Det gula är jag mycket svag för men är osäker på om jag passar i det.

duettEtt garn jag redan stickat två koftor i är Fine Wool. Då det är mycket tunt vill jag gärna köra på det igen men det finns inte så många färger.

fine

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s